Het was een stroom die de voorwaartse druk losliet.
Leipzig, waar Hwang Hee-chan aangesloten was, werd in de kwartfinale van de European Football Federation (UEFA) Champions League 2020-21 in Liverpool geduwd en uitgeschakeld. Leipzig verloor de wedstrijd in de tweede ronde van de 16e ronde tegen Liverpool in de Puscas Arena in Boedapest, Hongarije (Korea Time) met 0-2. Hwang Hee-chan werd in de tweede […]

Leipzig, waar Hwang Hee-chan aangesloten was, werd in de kwartfinale van de European Football Federation (UEFA) Champions League 2020-21 in Liverpool geduwd en uitgeschakeld.

Leipzig verloor de wedstrijd in de tweede ronde van de 16e ronde tegen Liverpool in de Puscas Arena in Boedapest, Hongarije (Korea Time) met 0-2. Hwang Hee-chan werd in de tweede helft van de 15 minuten vervangen, 0-0, maar kon de aanvalspunten niet verhogen.

Dit leidde Liverpool naar de kwartfinale met een gecombineerde score van 4-0 in Game 1, 2. Liverpool, die vorig seizoen uit de kwartfinale was gedropt, worstelde in de competitie, maar vestigde zich in de kwartfinales in de Champions League en vestigde zijn trots.

Alle doelpunten barsten in de tweede helft; 25 minuten later nam Salah van Liverpool de pas van de roer en scoorde zijn linkervoet aan de voorkant van het doelgebied.

In de tweede helft van de 29e minuut sloeg hij het groevenkruis van Origi met een doelpunt in de deuropening van Manet.

De Paris Biological Germain (PSG) speelde FC Barcelona en werd gecomponeerd in de kwartfinale van de European Football Federation (UEFA) Champions League 2020-21.

PSG won de wedstrijd in de tweede ronde van de competitie in Parijs Parque de France op 11 september (Korea Time) en won 1-1 tegen Barcelona. Na een 4-1 overwinning in de eerste ronde, bereikte PSG de kwartfinales met een gecombineerd totaal van 5-2 in de eerste en tweede.

Barcelona werd vorig seizoen uit de kwartfinale gedropt en werd uitgeschakeld door Bayern München, waarna hij dit seizoen uit de kwartfinale viel.

In de tweede wedstrijd had Barcelona veel doelpunten nodig, maar het preventieve doelpunt was PSG; Killian Mbafe scoorde het preventieve doelpunt in de eerste helft van de wedstrijd met een penalty.

Barcelona nam de assist van Gonzales zeven minuten later, met Messi die de gelijkmaker scoorde.

Barcelona nam een ​​penalty-schop en kreeg een kans om de wedstrijd te keren; in de eerste helft van de penaltybox, PSG-verdediging, die Grizzman beende en een strafschop werd uitgeroepen.
Maar de schietpartij van Messi, die als kicker werd uitgesprongen, werd geblokkeerd door de voorkant van de keeper van Navas.

Uiteindelijk eindigde Barcelona met een 1-1 overwinning op Game 2 en werd uitgeschakeld zonder PSG ooit te winnen in de kwartfinale. Mbafe scoorde een hattrick in Game 1 en scoorde vervolgens een doelpunt in Game 2 om vier doelpunten te scoren tegen Barcelona.

De Suwon Derby van Suwon en Samsung eindigden in vijf jaar zonder te scoren. Beide teams waren op zoek naar een punt, maar slaagden er niet in om de doelpunten 스포츠중계 te openen.

De wedstrijd vond plaats om 19.30 uur op de avond van 10 oktober, toen de Hanwon-kliga, de K-League 1 2021, de derde ronde van Suwon FC en Suwon Samsung, elkaar ontmoetten. Hoewel het in vijf jaar tijd een grote belangstelling verzamelde voor de lokale derby, eindigde de wedstrijd met 0-0, met beide teams die niet scoorden. Suwon Samsung, die twee overwinningen en één gelijkspel na de opening scoorde, zette een ongeslagen mars voort en SuwonFC, die een tweede verlies en een verlies scoorde, zou de eerste overwinning van het seizoen naar de volgende wedstrijd brengen.

Kim Do-kyun, hoofdcoach van SuwonFC, heeft veel veranderingen doorgevoerd. Yu Hyun droeg handschoenen, Kim Sang-won, Jo Yu-min, Yoon Young-sun, Chung Dong-ho, Kim Jun-hyung, Kim Gun-woong, Han Seung-kyu, Jungwon, Jeong Jeong-ho, Cho Sang-joon en Ras stonden vooraan. De keeper en de srivacs van de arbeid hebben Park Dae-won, Min Sang-ki, Jang Ho-ik, Jungwon-Een Lee Ki-je, Han Seok-jong, Kim Tae-hwan, Kim Min-woo, Go Seung-beom, Kim Gun-hee en Kang Hyun-mook in de voorhoede.

Zodra hij begon, sloeg SuwonFC de chans, een minuut nadat Rath de hars had geslagen, en Han Seung-gyu greep de bal die hij had geslagen en sloeg hem met zijn rechtervoet. In de vijftiende minuut greep Rath de bal van het midden en sloeg een krachtige rechtervoetschieter, maar hij trok een beetje van het doelpunt.

Kim Do-kyun, die net als de laatste twee wedstrijden een vervangende kaart heeft gebruikt, heeft de aanval versterkt door Kim Seung-joon en Chung Chung-keun te injecteren, met uitzondering van Cho Jung-ho en Cho Sang-joon onder de 22 jaar. SuwonFC sloeg Han Seung-kyu in de 35e minuut met een middellange afstandsschiet, maar de arbeidszaak sloeg opnieuw. In de 39e minuut sloeg Rath, die een luchtbalgevecht voorwaarts had gewonnen, het kruis dat hij had gepost na een doorbraak, met zijn linkervoet, maar werd gepakt door een arbeidsgeschut; de eerste helft van beide teams eindigde intact met 0-0.

Suwon Samsung gooide de hoekschop van Lee Ki-ze in de vierde minuut van de tweede helft terug naar het hoofd, maar verliet het doelpunt. Suwon FK sloeg de zes minuten durende bal met een verrassingsschot van Chung Dong-ho, maar miste een beetje. In de achtste minuut sloeg Rath de rechtervoetschieter na een doorbraak en Yu-hyun pakte hem op. Suwon Samsung trok zich niet terug. De niet-roterende trap die Goh in de 14e minuut sloeg, werd afgewend van het doelpunt.Kim Min-woo's Bali Shooting in de daaropvolgende aanval werd door Yu Hyun geblokkeerd.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다