Ik heb een slimme pass naar Bajeho gestoken.
Lee Kang-in (Valencia) scoorde een aanvalspunt. Valencia won de wedstrijd op 21 september (hierna de Koreaanse tijd) met Selta Vigo in Valencia Mestaya, Spanje en Lariga in het seizoen 2020-21 met 2-0 in de 24e ronde thuiswedstrijd. Lee Kang-in leidde de overwinning van het team; hielp bij het winnen van het einddoelpunt van Manu Bayeho […]

Lee Kang-in (Valencia) scoorde een aanvalspunt.

Valencia won de wedstrijd op 21 september (hierna de Koreaanse tijd) met Selta Vigo in Valencia Mestaya, Spanje en Lariga in het seizoen 2020-21 met 2-0 in de 24e ronde thuiswedstrijd.

Lee Kang-in leidde de overwinning van het team; hielp bij het winnen van het einddoelpunt van Manu Bayeho in de tweede helft, een aanvalspunt dat ongeveer vier maanden na de zevende ronde van vorig jaar in La Liga kwam. Het was een aanvalspunt in de hele competitie op 8 augustus, meer dan een maand na het derde divisieteam Yeclano en de tweede ronde van de Copa del Rey.

Lee Gang-in was geweldig gedurende de wedstrijd; Maxim Gomes en Lee Gang-in, die vooraan waren geplaatst in de 4-4-2 typische, opende de boeg met een exacte pass. Het was allemaal geweldig, inclusief een hard spel, een balbezetting door decompressie, een kijk op collega's en een beweging om achter de verdediging te zitten als er geen ballen waren.

In de tweede helft van de 19e minuut speelde hij ook de rol van tegenstander Ruben Blanco om de uittreding te leiden. Met de scherpe doorbraak van Lee, toen Gomes de kans kreeg om te scoren, gleed Blanco uit de penaltyboog en sloeg Gomes omver, die uiteindelijk de rode kaart hoorde.

Ik weet nog steeds niet welke voeten echt zijn. '

"Aston Villa Regend" Gabriel Agbornaher prees Son Heung-min opnieuw.

Agrabolaher zei gisteren (hierna "Koron's visie") via de Britse Tokesports, die zelf als commentator werkt, dat "Song Heung-min's tempo verbazingwekkend is. Vooral het grootste deel van mij is dat ik nog steeds niet weet welke van mijn rechtervoet linkse voeten echt is, en ik geef toe dat dit deel heel ongebruikelijk is voor de speler.

Son leidde Tottenham's 4-1 overwinning op 19 september door een duizendpotige kopbal te duwen in de Wolfsberg-expeditie van de Europa League in de 32e ronde. Het team nam de beste aanvalspunten (31) en de zogenaamde 'kery-hay' in een seizoen met een assist van 18 doelpunten en 13.

Son Heung-min heeft 13 doelpunten en 6 assists in de competitie en heeft drie doelpunten en een assist in de Europa League. Son heeft vorig seizoen vijf doelpunten en één assists in de Europese kampioenschappen met 11 doelpunten en 10 assists in de competitie. Hij heeft een dribbel met twee voeten die naar de vijand zwaait en schiet geen linkse rechtervoet. Maar Son antwoordde: "Welke kant is het eerste dat je draagt ​​als je voetbalschoenen draagt," en "voorwaardelijk linkse voeten". Hij zei dat hij altijd zijn linkervoet als eerste zou moeten dragen, als hij voetbalschoenen aantrok, als hij trainde en schiet. De reden voor de schoenmaker die zowel de linkervoet als de rechtervoet perfect gebruikt, is het gevolg van het harde been van de schaarse voet.

Tottenham van Son Heung-min zal op 21 september om 21.00 uur de Westham-expeditie starten in de 25e ronde van de Engelse Premier League (EPL). De punten van de 'League 9e' Tottenham (win 36) en 'League 5e' Westham (win 42) zijn 6 punten. Tottenham, die eerder in het seizoen de top bereikte, is tot de negende plaats 스포츠중계 gedaald in een extreme tragedie, waarbij hij onlangs drie overwinningen en negen punten in de 12 competitiewedstrijden heeft gewonnen. Drie opeenvolgende verliezen voor Liverpool, Brighton en Chelsea, en won Westbromitch, maar verloor vervolgens in de FA Cup tegen Everton en de uitwedstrijd van de Manchester League. Maar de rit is nog niet zo groot, behalve de voorsprong van Man City met 56 punten. De tweede plaats, Man Yu en derde plaats Lester City, zijn 46e, 4e Chelsea is 43e en 5e Westham is 42e in de wedstrijd. Tottenham's Westham-expeditie is een belangrijke strijd voor de Top 4-re-entry.

Ondertussen heeft Agranacher al vele malen zijn fans onthuld, met een eerbetoon aan de prestaties en persoonlijkheid van Son Heung-min.

Lee Kang-in zette het tempo voort. De tweede helft van de tijd, drie minuten extra, sloeg Lee Kang-in precies de bal naar Baye-ho in de strafzone met een beknopte touch links van de penaltyboog en Baye-ho trok het finishdoel met zijn rechtervoet. Nadat Lee Kang-in werd vervangen door Pehu, brak hij ook een doelpunt van Gameiro in de achtste minuut van de tweede helft.

Lee Kang-in, die de startende speler was, hielp de finale te scoren met een enorme hoeveelheid activiteit en speelkracht. De lokale media gaven Lee natuurlijk geen lof.

'Club Valencia' merkte op dat 'de leerling zijn passie en wil voor de wedstrijd toonde sinds het begin van de wedstrijd'; 'Football España' merkte ook op: 'In de latere extra tijd maakte Lee het verschil in de wedstrijd. Hij gaf Bayeho een slimme pass. "Hij prees niet.

Dit leidde Lee Kang-in tot een totaal van 19 wedstrijden en een doelpunt en vier assists in de La Liga, die vier assists in 16 wedstrijden waren. Lari, de hulpafdeling, werd mede genoemd naar de 12e plaats.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다