Hij verborg zijn sulem niet toen hij het stadion binnenkwam.
Harry Kane (28, Tottenham) zuchtte dat er zoveel wedstrijden waren, omdat het team niet kon winnen, zelfs nadat hij multigoals had. Tottenham werd 2-2 in een 30-ronde uitwedstrijd tegen Newcastle United (EPL) in de 2020-2021 seizoenen van de Engelse Premier League in St James Park, Newcastle, Engeland op 4 juli (Korea Time). Het eindigde goed […]

Harry Kane (28, Tottenham) zuchtte dat er zoveel wedstrijden waren, omdat het team niet kon winnen, zelfs nadat hij multigoals had.

Tottenham werd 2-2 in een 30-ronde uitwedstrijd tegen Newcastle United (EPL) in de 2020-2021 seizoenen van de Engelse Premier League in St James Park, Newcastle, Engeland op 4 juli (Korea Time). Het eindigde goed met 2-1 in de eerste helft, maar liet Joe Willock in de 40e minuut van de tweede helft een gelijkspel toe, waardoor hij slechts één punt in de wedstrijd won.

Als hij Newcastle had, zou hij de vierde plaats hebben met Chelsea, maar hij verloor de overwinning voor zijn ogen. Hij had de zesde plaats in Liverpool en 49 punten in de wedstrijd.

Hoewel de resultaten van de wedstrijd op de dag slecht waren, was Kane's speelcarrière onberispelijk: hij scoorde een gelijkspel van 30 minuten achter de 0-1 en slaagde in de 34e minuut van de eerste helft met een pas van Tangui zilveren koepel. Maar het leidde niet naar de finale; Kane eindigde met het 19e doelpunt van de competitie om Mohammed Salah (Liverpool, 18 goals) te verslaan en de EPL-score voorsprong te nemen.

Na het einde van de wedstrijd zei Kane in een interview met de British Skysport: "Er waren zoveel wedstrijden zoals deze, en dit is niet in overeenstemming met onze clubdoelen, en het doodt al onze ambities."Het was eigenlijk een sluipschutter van de regisseur.

Maar José Mourinho (58) zei in een officieel interview: "Ik kon er niets aan doen, de regisseur, de instabiliteit van de spelers is gescheiden van de prestaties. Daarom is het niet gelukt om te winnen. Het is erg moeilijk om deze wedstrijden als manager te analyseren. "
De vice-president van de Shinsegae E-Mart Group, Jung Yong-jin, die actief is sinds hij de scheidsrechter van het honkbalteam is geworden, is nu in Incheon verschenen, waar hij thuis is geworden. De SSG-periode was in de eerste plaats een senaat van hoge functionarissen die vóór de wedstrijd waren samengekomen.

Chung Yong-jin (SSG Landers, de voormalige president van de SSG Landers) moedigde de leidinggevenden en personeel aan om vroeg in het stadion te arriveren en de faciliteiten te bekijken, voorafgaand aan de openingswedstrijd van het seizoen met Lotte in IncheonSS Landersfield op 4 april. De SSG was gepland voor de openingswedstrijd op 3 maart, maar het werd geannuleerd door regen. De SSG kwam niet naar Incheon op 3 juli, toen de regen zo zwaar was dat de annulering vroeg werd verwacht.

In tegenstelling tot de verwachting dat het pas voor de wedstrijd zou komen, was het na 12:00 uur, anderhalf uur voor de start, toen de ceremonie en de beveiliging begonnen te verlopen, maar er was geen grote verwarring. Het is bekend dat Chung naar verluidt een relatief bevredigende reactie heeft geleverd door naar de nieuwe faciliteiten te kijken die zijn ontworpen om het seizoen te voltooien.

Chung, die niet 스포츠중계 bang was om voor het publiek te verschijnen, zei een verrassing voor zijn fans in zijn stijl. Chung ging niet naar de binnenruimte, anders dan andere leidinggevenden, maar nam een ​​plaats op de centrale tafel van het stadion. De duurste stoelen zijn concessies aan fans, maar honkbal is op een relatief goed uitziende plek.

Chung bleef zitten en reageerde met een glorieuze glimlach op de verzoeken van verschillende fans om te tekenen, en de beveiliging was alleen fundamenteel en er was niets bijzonders. Chung, die opstond met een groot applaus voor de introductie van de omroeper van Jang-hee, boog zijn hoofd en begroette de fans. Hij stond op en applaudisseerde zichzelf. Chung verliet het stadion aan het einde van de negende inning.

Chung zei: "De eerste overwinning van het team, de eerste overwinning van manager Kim Won-hyung, is een geweldige wedstrijd vandaag, en ik waardeer de spelers."

Naast Chung Kup-ju, hebben leidinggevenden van de nieuwe E-Mart Group zich gerealiseerd dat het tijdperk is veranderd door op Incheon te verschijnen. Het was een spectaculair spectrum van pre-game luxe auto's die in de rij van tientallen auto's naar het stadion kwamen. De officieren verborgen de sulem niet terwijl ze het stadion binnenkwamen in een elegante outfit.

De SSG won met 5-3 tegen Lotte en de nieuwe SSG-managers waren blij dat ze het schip hadden gewonnen. Choo Shin-soo en andere nieuwe cheerleaders, waaronder de versie die de bestaande cheerleaders in SSG veranderde.Het symbool van Incheon, de 'Fearl'-dok, was intact en het oude team trok de liefde van 'SSG en Incheon' in het outfield. Nu vond het SSG-tijdperk plaats in Incheon.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다